Tomt 56

Felles for alle tomtene i Trollåsen er nærheten til de mange friområdene med ballplasser, lekestativ og benker. Blindgater er anlagt for et roligere og tryggere nærområde.

Vårt forslag på tomten: Tua

Tua er en tradisjonell og samtidig tidløs enebolig hvor du kan bo godt i alle livets faser. Planløsninga gjør at du i første etasje har alt du trenger uten å måtte bevege deg opp til andre etasje. Gangen er romslig og har plass for en god garderobeløsning. Her har du også en bod med skyvedør, som gir deg mulighet for ytterligere oppbevaring. Badet, som også har opplegg for vaskemaskin, ligger strategisk plassert med adkomst fra gangen. Den åpne stue- og kjøkkenløsninga oppleves luftig, her er det også utgang til terrasse. De tre soverommene i andre etasje har hver sin mindre walk-in-garderobe i tillegg til luke inn til kneloft. Dette gir gode muligheter for lagring, som gjør det lettere å holde rommene ryddige. Her er det også en egen bod, så lagringsplass er det masse av.

Denne tomten er berørt av en mindre justering av grenser og det kan bli avvik. Oppdatert informasjon får du av selger. Endelig løsning vil avvike noe fra illustrasjon.

  • 914 kvm
  • 126 kvm
  • 4
  • 1 + ekstra wc
  • Garasje
Tilbake til boligvelgeren